Birk Husky

Velkommen til opplevelser i arktisk natur i Pavikdalen. BIRK husky tilbyr hundeturer, tilrettelagte aktiviteter for fuglekikkere, servering av lokale mat, samt ulike typer overnatting i Pasvikdalen. Våre gjester er i hovedsak individuellt reisende, samt små-og mellomstore grupper. 

Vi har to villmarkshytter lokalisert ute langs skogsbilveiene i Pasvik, samt små enkle hytter i forbindelse med vår base på Melkefoss. I tillegg har vi ett gjestehus på Melkefoss med totalt 7 rom for utleie. Rommene leies ut med frokost, men halv/full pensjon er selvsagt mulig. Her er det også gode muligheter for å avholde små kurs og møte-virksomhet. Lunsj og middag serverer vi gjerne i vårt unike vikingehus ved elvebredden eller i vår Samiske lavvugamme.

Vi har vedfyrte saunaer i tilknytning både til anlegget på Melkefoss, samt ved villmarkshyttene.


Kontaktinformasjon
Nettside: birkhusky.no
Kontaktperson: Trine E. Danielsen Beddari
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Besøksadresse: Melkefoss 
Postadresse: 9925 Svanvk
Telefon: 909 78 248 

Fakta
Antall rom: 10 
Antall senger: 28 

Trådløst internett: Gratis
Servering: lokale matretter, forhåndsbestilling nødvendig.
Annet: Møte- og selskapslokale

 

Relatert Info

Vinteraktiviteter

Sommeraktiviteter

Lokale matopplevleser

Overnatting


Transport

Kirkenes ligger kun to timer med fly fra Gardermoen, Oslo. Det går daglig direktefly tur/retur Kirkenes-Oslo både med SAS og Norwegian. Melkefoss ligger i Pasvikdalen, 55 km sør for Kirkenes. De fleste av våre turer inkluderer transport fra Kirkenes til Pasvik. Dersom du kommer med egen bil så ta av fra E6 PÅ Hesseng ca 5 km sør for Kirkenes. Kjør Rv 885 ca 45 km ifra Hesseng. Ta av til venstre på bygdevei hvor det er skiltet fram til oss.